Спортна база

Клубът използва една от най-добре поддържаните спортни бази в региона – градския Стадион Христо Ботев. Построен е малко след Втората световна война, като ентусиазмът в периода на строежа сред футболната общност е бил толкова голям, че още преди да има разрешително, група футболисти са започнали разчистване на терена, вследствие на което временно са арестувани за нарушаване на обществения ред. И до ден днешен всички домакински мачове се играят на този стадион, като освен официалния терен има и помощно игрище.

Основният терен е с размери 100 на 70 метра, който се използва за официални мачове на Футбол 11, детски футболни турнири и организирани спортни събития. Помощният терен е с размери 100 на 50, на който се извършва тренировъчният процес и се играят всички официални срещи от първенството на Футбол 7 и Футбол 9 под егидата на БФС. 

Помощният терен разполага с осветление, което позволява да се провеждат тренировки на открито и в късните часове на денонощието през есента и зимата. Съблекалните са обновени и обезпечават нормалното провеждане на футболни и спортни събития.

Стани част от отбора, като ни подкрепиш още днес с дарение

Напред

Запиши се в клуба и стани следващата голяма звезда във футбола

Напред

ПОДКРЕПИ ДАРИТЕЛСКАТА НИ КАМПАНИЯ

Подкрепи младите футболни таланти

Дарителска сметка: BG96STSA93000026733696

Дари тук спортът е дар